BBSS

SEGLARSKOLA


NU HAR VI ÖPPNAT FÖR ANMÄLNINGAR TILL SOMMAREN 2024!!!

Vi anordnar seglarskola v 26 tom v 31 denna sommar!


Vill du ha en oförglömlig vecka med nya utmaningar, kompisar och lärdomar bör du anmäla dig till vår seglarskola. Vi har kurser för både dig som är nybörjare eller fortsättare, det enda som krävs är att du kan simma 200 meter. Du som är mellan 8-15 år och nybörjare kan anmäla dig till vår optimstjolleskola för nybörjare.


Är du fortsättare kan du antingen anmäla dig som fortsättare på Optimist,

eller till kursen där vi seglar RS Feva XL. Det är en tvåmansjolle som är perfekt för dig som har passerat optimist-åldersgränsen 8-15 (inte ett måste) och har goda kunskaper i att segla optimist och vill prova något nytt.


Vill du segla RS Feva XL så leta gärna upp en kompis som vill gå med dig. Det det gör det lättare för oss då ni måste vara minst två som seglar båten. Om du inte hittar någon anmäler du dig ändå så hoppas vi på att fler vill segla den veckan, om inte så löser vi det. 


Kurserna för optimist och Feva är måndag tom fredag, kl 9-15


Seglarskola med kölbåt 606

Vill du som vuxen eller ungdom lära dig något nytt och utmana dig i sommar så tycker vi att du ska anmäla dig till vår kölbåts seglarskola. Denna kurs passar även dig som vill fortsätta att utveckla dina seglarkunskaper. I kursen varvar vi mellan teori och praktik. 


Vi seglar då en båtklass som heter 606 som är en liten kölbåt. Kursupplägget för denna är 3 kvällar under veckodagarna mån-tors, kl 16:30-20:30. Instruktören kontaktar er söndagen innan kursvecka och meddelar vilka tre kvällar det blir. 
Vi har 2 st 606:or och det är max 3 personer plus instruktör per båt. Kursen kostar 3000 kr/pers.
För intresseanmälan och ytterligare information; maila till info@bbss.se


Anmälan gör du på denna länk